• 20.21C Novo mesto
  • 10:17
  • Čet, 19.05.2022

Na voljo 4 nove hiše v Trebnjem

Iščete sodoben dom v naravi s hitrim dostopom do Ljubljane in Novega mesta? V Trebnjem, v naselju Primštal, so na voljo 4 nove hiše.


Udobje in praktičnost novih, sodobnih gradenj, zagotavljata višjo kakovost življenja – tudi izven največjih mest. Na voljo so uporabnikom prijazne stanovanjske enote oziroma dvojčka, ki vas bosta presenetila s svojo umestitvijo v zeleno okolje in kakovostjo izdelave.

Bi si radi privoščili bivanje, ki bo vaši družini zagotovilo sprostitev, hkrati pa vso potrebno moderno infrastrukturo? Potem moderno zasnovane hiše, ki se nahajajo v mirnem naselju v bližini Trebnjega, kot nalašč za vas.

Prednosti novih hiš v Trebnjem
Si želite, da po koncu stresnega delavnika ne bi bili obdani z betonom, da bi se vam odprl pogled v naravo, da bi lahko s partnerjem in otroci mirno uživali v druženju proč od izpustov, hrupa in mestnega vrveža? Naselje Primštal zagotavlja zeleno okolje ter mirno, manjšo stanovanjsko skupnost, v kateri se boste gotovo dobro počutili. Obdano je z gozdom, ki nudi polna pljuča svežega zraka in rekreacijo, kljub temu pa je zgolj dva kilometra od Trebnjega, kjer boste našli vse, kar potrebuje sodobna družina. Tudi morebitna vožnja na delo v Ljubljano ali Novo mesto, do koder imate 50 oziroma 20 kilometrov, bo enostavna, saj boste mimogrede na avtocesti, s tem pa si boste zagotovili hitro pot in več časa za prijetnejše aktivnosti.  


Praktična zasnova
Poleg umeščenosti v naravno okolje nudijo hiše tudi sodoben tloris s funkcionalno razporeditvijo bivalnih in spalnih prostorov. Neto stanovanjska površina zagotavlja bivanje na 126 m2, torej dvakratnik povprečnega stanovanja v bloku, zaradi česar bo dovolj prostora za vse vaše želje. Temu je dodan še nadstrešek v velikosti 30 m2. Celotna površina parcele posamezne enote je 380 m2, torej si boste lahko druženje v krogu najbližjih privoščili tudi zunaj. In le kdo si ne želi, da bi se otroci igrali na prostem, starši v senci senčnika na vrtu v miru prebrali kakšno knjigo, prijatelji pa bi se ob poletnih vikendih oglasili na piknik?

Odprti, svetli in zračni prostori
Dvojčka, ki bosta Trebnje obogatila z novo priložnostjo za sodobno bivanje v stiku z naravo, imata v pritličju predsobo, kopalnico, shrambo s kurilnico (ogrevanje na toplotno črpalko,) ter prostoren dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in izhodom na vrt.

Povezanost dnevne sobe z jedilnico in kuhinjo, ki se združujejo v enoten, odprt prostor, zagotavlja občutek zračnosti in prostornosti, velika panoramska stekla z izhodom na vrt pa nudijo odličen izkoristek naravne svetlobe. V bivalnih prostorih, kjer preživimo večino svojega časa, boste tako ves čas povezani in tudi pri kuhanju se ne boste počutili odmaknjene ter izolirane, še bolje pa je, da tovrstna odprta zasnova spodbuja sodelovanje in druženje, torej prav tisti vrlini, ki ju sodobne družine pogrešajo v današnjem hitrem tempu življenja.

Kopalnica v pritličju omogoča odlično ločevanje skupnih dnevnih prostorov od spalnih. Ne le, da pomaga ohranjati zasebnost, saj je ob obiskih na voljo gostom, temveč je praktična tudi z drugega vidika. Ob igrarijah na prostem, aktivnostih na vrtu, vrnitvi s športne dejavnosti v gozdu ali ob ukvarjanju s kakšnih manj čistim zunanjim konjičkom, vam bo hitro nudila dostop do higiene – tako se umazanija ne bo prenašala v zgornje, spalne prostore, torej bo čiščenje vašega doma precej bolj preprosto in hitro.

Tloris nadstropja, prilagojen družinam in parom
V nadstropju so kar tri spalnice, s čemer je poskrbljeno za mirne noči, pa tudi za igro in učenje brez motečih dejavnikov. Tudi otroci potrebujejo svoj mir in spodbudno okolje za razvoj in šolske obveznosti, zato bodo nad dvema otroškima sobama navdušeni. Še bolje pa je, da imata otroški sobi lastno kopalnico, s čemer bodo predvsem jutra precej bolj umirjena. Zgodnje vstajanje ni nikomur po godu in umirjena jutranja rutina lahko naredi dan precej lepši.

Pari lahko otroški sobi odlično izkoristijo kot sobo za goste in sobo za hobije, k čemer pripomore prav kopalnica. Prijatelji, ki jih ne vidite pogosto, bodo z veseljem sprejeli sobo in kopalnico, ki jim bo bivanje v mestnem hotelu nadomestila z bivanjem v zelenem okolju, ali pa odpravila potrebo po dolgi vožnji domov v poznih večernih urah. Če vam časa za druženje običajno zmanjkuje in želite utrditi stare vezi oziroma imeti tiste, ki vam ogrejejo srce, kakšen dan še bliže, bo soba za goste kot nalašč. Drugo sobo pa si lahko uredite v svoj prostor sreče. Namenite jo knjižnim policam in udobnemu počivalniku za branje, jo spremenite v prostor za telovadbo ali meditacijo, za glasbeno ustvarjanje ali slikanje … Morda boste prav v novem domu ponovno obudili svoje nekdanje hobije, s katerimi se zaradi pomanjkanja prostora v zadnjem času niste imeli priložnosti ukvarjati.

Spalnica, kraljestvo miru
Glavna spalnica ni zgolj prostor za nočni počitek, temveč za vsak par tudi gnezdo miru, nežnosti in naklonjenosti. Prav zato so jo v dvojčkih v Trebnjem načrtovali skupaj z garderobno sobo in lastno kopalnico, ki omogočata, da je urejena in vas pred večernim umirjanjem ter počitkom ne bo prav nič motilo – razen iskric, ki se ob sproščenem življenju netijo še hitreje. Garderobna soba nudi shranjevanje vsakdanjih oblačil in odlično organizacijo tistih, ki so trenutno izven sezone ali jih uporabljate zgolj ob posebnih priložnostih. Kopalnica, namenjena zgolj dvema, pa je razkošje, kjer nikoli ne zmanjka priložnosti za razvajanje. Ni prav to tisto, po čemer hrepenite?

V svojo hišo se lahko že vselite!
Zdravje in sreča sta vrednoti, ki ju ne moremo nadomestiti s prav ničemer. Izbira domovanja v mirnem naravnem okolju in v praktičnem domu, kjer imate vi in vaša družina na voljo vse, o čemer mnogi zgolj sanjarijo, pa k njima bistveno pripomoreta. Zakaj si ne bi olajšali vsakdanjika in ga poenostavili?

Kakovost novih hiš v v Trebnjem je zagotovljena s klasično gradnjo z modularnimi bloki in armiranobetonskimi ploščami, objekt pa bo izdelan do III. podaljšane gradbene faze. Predvideno je ogrevanje s toplotno črpalko, kar bo poskrbelo za ekonomičnost pri stroških ogrevanja. Fasada bo izvedena do zaključnega sloja, dvorišče urejeno do finalnega tlaka, investitor bo uredil vso komunalno ureditev (vključno z malo čistilno napravo). Za vse, ki si želite svoj novi dom v objemu narave, pa je dobrodošlo tudi dejstvo, da je v ceno 149.900 EUR za enoto všteto prav vse – kupec ne plača provizije!

Želite več informacij in podrobnejše tehnične podatke, s katerimi se boste še bolj prepričali, da sta dvojčka v Trebnjem kot nalašč za vas? 

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in boste prejeli vse odgovore vaša vprašanja.  Še danes spremenite svoje bivanje na bolje:

S prijavo se strinjam s splošnimi pogoji.