• 14.25C Novo mesto
  • 20:27
  • Sre, 12.06.2024

FOTO: To je škatlica, iz katere je izginil denar za Krisa, policija že vzela stvari v roke

Do zdaj so brez donatorskih in sponzorskih pogodb zbrali preko 3.719.000 evrov, z denarjem, ki bo ostal po Krisovi operaciji, pa bodo risali nove nasmehe na ustih otrok, potrebnih pomoči.

ČRNOMELJ – V društvu Palčica Pomagalčica so se danes ob zaključku akcije zbiranja sredstev za dečka Krisa zahvalili vsem majhnim in velikim donatorjem. Do zdaj so brez donatorskih in sponzorskih pogodb zbrali preko 3.719.000 evrov, z denarjem, ki bo ostal po Krisovi operaciji, pa bodo risali nove nasmehe na ustih otrok, potrebnih pomoči.

Ogorčena Rozalija

Medtem pa v Črnomlju še vedno odmeva tatvina, saj je denar iz škatle prostovoljni prispevki za Krisa dobesedno izginil. »Kdor je bil/a tak junak da je ‘ponesreči’ si ‘izposodil’ denar iz te škatle ga pozivam da znesek nakaže na društvo Palčica. V škatli si pustil/a le kovance. Resnično upam,da te dobimo kajti priče so,ki so vse to videle. Dragi kriminalisti vse imate na pladnju in resnično upam,da boste ukrepali. Ta denar so zbirali otroci v sklopu dobrodelnega koncerta v soboto. Denar bi lahko bil včeraj na računu Palčice vendar na žalost po vajini zaslugi ni. Vkrali ste denar od bolnega otroka in resnično upam, da vas doseže roka pravice. Ima Boga kad tad! Mali Junak Kris tebi in tvoji družini pa srečno. Prosim delite tudi to prelepo škatlo iz katere je na žalost izginil denar- bankovci.« je na facebooku ponovno zapisala Rozalija ter dodala fotografijo nesrečne škatlice.

Denar iz škatle prostovoljni prispevki za Krisa je izginil!

Policija na delu

Oglasili so se tudi že na PU PU Novo mesto, kjer je predstavnica za odnose z javnostjo Alenka Drenik povedala: »Policisti PP Črnomelj so 29. septembra prejeli prijavo, ki se nanaša na domnevno tatvino denarja in okoliščine še preverjajo.«

Kdor je bil/a tak junak da je “ponesreči” si “izposodil” denar iz te škatle ga pozivam da znesek nakaže na društvo…

Objavil/a Gršič Rozalija dne Torek, 01. oktober 2019