• 26.26C Novo mesto
  • 07:53
  • Sre, 29.06.2022

FOTO + VIDEO: Woodland uspel, da bolj ne bi mogel!

Ob letu osorej pa smo spet tu! Prvi julijski vikend je Woodland Vikend!

PRISTAVA NAD STIČNO – „Super je bilo, spet pridemo!“ je bilo slišati v minulih dneh med vsemi tistimi, ki so drugi julijski vikend prišli v Pristavo nad Stično in obiskali edinstven OPEN AIR elektronski festival, na eni najbolj atraktivnih lokaciji v osrčju narave.

„Skrivnostna dežela je oddaljena od mestnega vrveža in idealna za popolno zabavo. Pravljica WOODLAND se odpre vsak prvi vikend julija in gosti vrhunske svetovne in slovenske izvajalce elektronske glasbe. Podprto z vrhunskim odrskim showom, vročimi plesnimi točkami in močnimi vizualnimi animacijami. Z letošnjim WOODLAND FESTIVALOM praznujemo že 5. OBLETNICO – 5 nepredstavljivih žurov, 5 izjemnih vzdušij in 5 omamnih noči je Woodland pripeljalo do mesta enega najbolj prepoznavnih elektronskih festivalov v regiji!“ so obljubljali organizatorji, ki so izpolnili pričakovanja.

Izvrstna lokacija, žepu in denarnici prijazne cene (med 1.9 in 3.2 evra) najljubših pijač priznanih alkoholnih in brezalkoholnih znamk (vključno z mešanicam), super muzika so poskrbeli, da nihče ni odšel ravnodušen domov.

Ob letu osorej pa smo spet tu! Prvi julijski vikend je Woodland Vikend!

Nadlani.si