• 14.49C Novo mesto
  • 20:13
  • Sre, 12.06.2024

FOTO: To je obraz morilca s Kajzerice! Maja mu je bila zaročenka, Josipa njena sestra, milosti ni imel niti za dečka (10)

ZAGREB – Jutarnji list razkriva kdo je zakrivil enega največjih masakrov na Hrvaškem. Morilec je taksist Igor Nađ. Po poročanju Indexa naj bi bila med žrtvami morilčeva 34-letna zaročenka Maja Tojagić, s katero sta imela dojenčka. Ubil naj bi tudi njeno sestro Josipo in njenega partnerja, zaročenkinega 10-letnega sina iz prejšnjega razmerja ter njene starše.

Policija je namreč v četrtek zvečer v hiši v Zagrebu našla umorjenih šest ljudi. Ubiti so bili s strelnim orožjem. Zagrebška policija je potrdila, da so storilca odkrili okoli 4. ure zjutraj, ki pa je nato storil samomor. Trupla dveh moških, treh žensk in desetletnega otroka so našli v naselju Kajzerica. Načelnik zagrebške policije Marko Rašić je povedal, da so v hiši, v kateri je bila ubita šesterica, našli še sedemmesečnega dojenčka, ki pa ni poškodovan. Morilec je po dejanju pobegnil, policija pa ga je izsledila v zagrebškem naselju Brezovica. Med aretacijo je storil samomor, je sporočila policija. V preiskavi so sodelovale vse celotne sile zagrebške policije, da bi ga našli.

Maja Tojagić in Igor Nađ. Foto: facebook

STRELI IN ŽENSKO VPITJE

Pred streljanjem se je iz hiše slišalo glasno žensko vpitje. Po navedbah hrvaških medijev, ki navajajo besede prič, naj bi sicer šlo za dejanje iz ljubosumja. Ena od ubitih naj bi bila nekdanja žena morilca. Policija je obvestilo o streljanju prejela v četrtek ob 21.30, nato pa na kraju dogodka našli šest trupel. Policija je na kraj zločina prišla slabih deset minut po streljanju. Prišli so nenadoma, nekateri z vključenimi sirenami, nekateri brez njih, so potrdili prebivalci Kajzerice, četrti v bližini zagrebškega Velesejma. Inšpektorji so takoj začeli z zasliševanjem prič, poroča Večernji list.

Maja Tojagić s sinom.

MASAKER

Zagrebška četrt Kajzerica je bilo celo noč popolnoma blokirana, prav tako vsi dostopi v Zagreb, na katerih je policija postavila patrulje. Na Hrvaškem tako krvavega zločina ne pomnijo. V tridesetletni karieri nisem videl ničesar podobnega, je za Večernji list dejal eden od inšpektorjev, ki so ponoči patruljirali po Zagrebu.

HOROR U ZAGREBU: Šestero ubijenih u obiteljskoj kući, ubojica u bijegu

HOROR U ZAGREBU: Šestero ubijenih u obiteljskoj kući, ubojica u bijegu
Više na https://bit.ly/318kevs

Reporter: Denis Gaščić

Objavil/a 24sata dne Četrtek, 01. avgust 2019

 

 

 

NaDlani.si; Foto: facebook