• 2.95C Novo mesto
  • 07:38
  • Sob, 03.12.2022

Krvave podrobnosti! Najprej je Nevenki z nožem zadal težje rane, kriv pa je bil …

RADOVLJICA – Ženska in moški, ki so ju policisti v ponedeljek zvečer našli mrtva v stanovanju v Radovljici, sta umrla po nasilnem prepiru. Po ugotovitvah policije je Zdravko B. Nevenki Osterc (58) najprej z ostrim predmetom prizadejal težje rane, nato pa je sodil še sebi. Šlo je torej za uboj in samomor, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj.

Dve trupli

Gorenjski kriminalisti so namreč v ponedeljek na območju Radovljice preverjali informacijo svojcev, da se moški in ženska že dlje časa ne oglašata na telefon. Vstopili so v zaklenjeno stanovanje, kjer naj bi stanovala, in v kuhinji odkrili dve trupli, na katerih so bili znaki nasilja z nožem. Po dozdajšnjih ugotovitvah kriminalisti zaključujejo, da je do prepira in samih tragičnih dogodkov najverjetneje prišlo že konec tedna. Na obeh truplih so bile najdene sledi uporabe ostrega predmeta in težje rane, ki jih je moški najprej prizadejal ženski, potem pa še sebi. Druge osebe v času tragičnega dogajanja v stanovanju niso bile prisotne, saj je bilo to zaklenjeno od znotraj, so sporočili s PU Kranj, kjer bodo zdaj z ugotovitvami seznanili tožilstvo.
Neuradni podatki

Po neuradnih podatkih naj bi se družinska tragedija odvila v središču Radovljice. Mrtva naj bi bila radovljiška občinska svetnica in njen partner.

NaDlani.si; Foto: facebook