• 3.09C Novo mesto
  • 01:36
  • Sre, 30.11.2022

Mladeniča najdena mrtva! Ubila sta par, ki se je zaljubil na Hrvaškem

Kanadska najstnika, ki jima je policija tedne sledila, potem ko sta bila obtožena umora ameriško-avstralskega para, ki se je spoznal na Hrvaškem,so našli mrtva v Kanadi, poroča BBC.

Lokalna policija je v sredo popoldne namreč potrdila, da so našli trupli 18-letnega Bryerja Schmegelskega in 19-letnega Kame McLeoda ob dnu reke Nelson v provinci Manitoba. Trupla so našli nekaj kilometrov stran od njunega gorečega vozila. Spomnimo, Bryer in Kam sta ubila Chynno Deese in njenega partnerja Lucasa Fowlerja. Lucas je bil navdušen pustolovec, popotnik in sin enega najvišje postavljenih ljudi v policiji New South Wales v Avstraliji, Chynna pa je bila študentka iz Severne Karoline, ZDA. Na Hrvaškem sta se spoznala in zaljubila. Pred je pred nekaj tedni užival na velikem potovanju po Kanadi, nato pa se je njun kombi na skrajnem severu British Columbie pokvaril.

Brat ubite Američanke je razkril, da je bilo njeno telo tako pohabljeno, da so družini svetovali, naj na pogrebu ne odpirajo krste. Špekulira se, da sta bila ubita sredi ropa, saj so poleg denarja paru ukradli tudi identifikacijske dokumente.

NaDlani.si, Foto: facebook