• 28.01C Novo mesto
  • 20:24
  • Čet, 30.06.2022

Obeta se najbolj nori Woodland doslej

Poletje je čas sprostitve, zabave in glasbenih festivalov. In če festivale v naših koncih že kar malce pogrešamo, naj vas potolažimo, saj se 1. julija v Ivančni Gorici obeta nepozabni žur za vse, ki ste lačni osupljivega glasbenega doživetja.

Gre za festival daleč stran od mestnega vrveža, kjer boste doživeli zgolj in samo – ZABAVO! Letos preprosto morate biti del najboljšega elektronskega festivala tega poletja, ki je hkrati največji elektronski open air festival v Sloveniji!

Woodland 2017 bo preprosto nepozaben iz več razlogov:

  • Razvajala vas bodo zveneča glasbena imena, kot so UMEK, Vanillaz, Kosta Radman, Secret Disco in drugi.
  • Deležni boste norih odrskih šovov, vročih plesnih točk in atraktivne vizualne animacije.
  • Na voljo je kampiranje z dnevnim programom – DJ, animacije, športne igre, non stop zabava.
  • Prevozi so zagotovljeni iz vse Slovenije – BUS, VLAK, TAXI.
  • Vstopnice po super ceni z vključeno konzumacijo in AKCIJA 4+1 GRATIS.

Na festivalu vas torej čakajo vrhunski DJ-ji, spektakularni odrski nastopi, kakršnih ste bili doslej vajeni le v tujini, in epsko vzdušje dobesedno ter globoko sredi gozda, v neokrnjeni naravi.

Koga boste videli?

DJ UMEK skorajda ne potrebuje dodatnega opisa. Gre namreč za svetovno znano zvezdo in najbolj prepoznavnega slovenskega izvajalca v tujini, ambasadorja slovenske elektronske glasbe v svetu, ki se redno uvršča v sam vrh svetovnih DJ lestvic! Vanillaz je najuspešnejši DJ dvojec v regiji Adria, Kosta Radman najboljši EDM DJ s Hrvaške, Secret Disco pa je energični dvojec z mešanico udarnih elektronskih zvokov za velike plesne arene, odličnimi avtorskimi bootlegi aktualnih klubskih in radijskih hitov, nezgrešljivim primorskim temperamentom ter eksplozivnim vokalom v živo. Kaj bi si še želeli? Če vam to še ni dovolj, naj izdamo, da bodo nastopili še Devious, Ranchie, Luxia, Kasnich Brothers – resident, Dj Yoco, SunDee, Dj Chumma, DJ Bekko in DJ contest!

Poleg nepozabnega odrskega šova boste deležni še super ugodnih cen pijač, postrežbe iz Woodland restavracije in 10 EVROV KONZUMACIJE, kar pomeni, da ob nakupu vstopnice dobite 10 evrov za nakup katere koli pijače!

Woodland 2017 bo največji, najboljši in najodmevnejši doslej, zato ne čakajte, ampak si zagotovite svojo vstopnico, preden vam jo kdo izmakne! Njihovo število je omejeno, dobite pa jih na prodajnih mestih Petrol in Eventim.

Več o Woodland u 2017 boste našli na spletni strani: www.woodland.si
EVENT: https://www.facebook.com/events/745218522308436/