• -4.7C Novo mesto
  • 03:54
  • Čet, 09.02.2023

Razkrila, kaj ji je rekel Nejc, preden je umrl pred domom v Mirni

V petek, 20. septembra, je bila že 17. obletnica tragične smrti Nejca Erazma, komaj 17-letnega, nikoli pozabljenega petega člana skupine Bepop. »Tudi, takrat, ko se je ponesrečil, je bil petek. Tisti dan bi morali kot presenečenje nastopiti na neki prireditvi … Poklical me je in rekel ’Tinči, še en krog se peljem z motorjem, potem se pa vidimo’, pa se žal nismo več videli,« pove medijem Tinkara.

Še danes ne dojamejo, kaj se je zgodilo

Ana pa je dodala, da si je Nejc motor kupil le nekaj dni pred nesrečo, in sicer s prvim denarjem, ki so ga dobili od organizatorjev.  »Potem nas je nek gospod, še danes ne vemo kdo, poklical in rekel, da je imel nesrečo in da je pri zdravniku. Čez pol ure je sporočil, da je Nejc umrl. To je bil za nas tak šok, da sprva sploh nismo dojeli. Spomnim se, da smo se pred odhodom na nastop zbrali pri Ani doma, njena mama nam je dala pomirjevala. Še danes ne moremo dojeti, da se je to zgodilo. Tako zelo smo bili povezani.«

Vrnitev skupine

Nejc, doma z Mirne, se je ponesrečil s svojim motorjem le nekaj sto metrov pred svojim domom v Mirni na Dolenjskem. Pravilno je vozil po lokalni cesti, ko mu je voznik kombiniranega vozila, sicer družinski prijatelj, odvzel prednost. Medtem so članice omenjene skupine naznanile vrnitev skupine. Tokrat kot dekliški trio, a še vedno pod imenom, ki nas vrne v mladost – Bepop.

NaDlani.si; Foto: Pop TV