• 3.22C Novo mesto
  • 05:50
  • Sob, 03.12.2022

To je moški, zaradi katerega naj bi Monika zapustila Zmaga Jelinčiča

Monikine plati zgodbe doslej v medijih še ni bilo slišati.

Pisali smo, da se Zmago Jelinčič in njegova žena Monika Zupanc Jelinčič po 16 letih zakona uradno ločujeta.  To je prvak SNS potrdil tudi za medije,. Ob tem je razkril za portal Žurnal24: »Ni lepo, ker je zapustila družino in šla z mlajšim.« Dodal je še. da je ločitev šok, stvari pa da je treba sprejeti takšne, kot so. V njegovem imenu je strankarski kolega za POP TV dejal: »Gospa je odšla in uničila družino.« 

42-letna Monika Zupanc Jelinčič naj bi se po poročanju Požareport.si preselila k poslovnežu Roku Mikliču. Kot solastnik vodi družinsko podjetje za uvoz in distribucijo živilskih izdelkov iz Komende. Kot še poroča spletni portal, naj bi bil novi izbranec sedem let mlajši od nje, novi par pa naj bi živel skupaj v ljubljanskih Črnučah.

Ob tem dodajmo, da sta se z Zmagom Jelinčičeme poročila leta 2003 na ljubljanskem gradu na petek, 13. junij. V zakonu sta se jima sicer rodili dve hčerki, ki sta zdaj že pravi najstnici – Aleksija Iris in Aleksandra Tisa. Monikine plati zgodbe doslej v medijih še ni bilo slišati.

NaDlani.si; Foto: facebook