• 1.95C Novo mesto
  • 22:05
  • Tor, 05.12.2023

VIDEO: Ojoj, kaj si je privoščila slovenska vremenarka sredi oddaje v živo: U, fak, ne morem … U pi*** mater Bojč

»Hvala za nocoj, jutri bom z vami moj prijatelj iz … o, fak, ne morem … prijatelj in sodelavec … jaz se opravičujem. U pi*** mater Bojč. Hotela sem ga napovedati, ker vem, da mu dogaja,« se je pogovarjala s prisotnimi v studiu. »U pi***. Mlakar, raje bodi tiho, če nimaš kaj pametnega za povedat,« je nekako v smehu za oddajo Danes zvečer na Planet TV in napovedala vreme, simpatična vremenarka Ajda Mlakar, kmalu je slika izginila ona pa je dejala da nas je vsaj malo nasmejala.

Opravičilo s Planet TV

Na Planet TV medtem pojasnjujejo, da so zaradi nepozornosti enega od sodelavcev v eter namesto prave vremenske napovedi spustili vajo. »Gre za nedopusten dogodek, ki ga obžalujemo. Še posebno pa obžalujemo, da je tarča kritik naša Ajda Mlakar, ki je srce naše redakcije in obsojanja zagotovo ne zasluži, zato se za napako iskreno opravičujemo ne le gledalcem, ampak tudi Ajdi Mlakar.«

Ljudje, ki preklinjajo, imajo boljši smisel za humor in višji IQ

Opravičila se je tudi nesrečna vremenarka. »Opravičujem se vsem, ki jih je izbor mojih besed, ki nikakor niso bile namenjene javnosti, prizadel. Naj pa še dodam, da so študije v preteklosti pokazale, da imajo ljudje, ki preklinjajo, boljši smisel za humor in višji IQ. S smislom za humor ob prihajajočem 1. aprilu smo na Planet TV tokrat malce pohiteli,« je zapisala, njena objava pa je sodeč po družabnih omrežjih naletela na veliko podpornikov.


NaDlani.si; Foto: Planet TV