• 3.09C Novo mesto
  • 02:06
  • Sre, 30.11.2022

Prodajal karto za današnji polfinale, da bi pomagal malemu Krisu! Ne boste verjeli, kaj je storil kupec

Danes ob 20.30 se bo s tekmo Slovenija – Poljska končal slovenski del evropskega prvenstva v odbojki. Vložek na polfinalni tekmi, ki bo potekala pred polnimi tribunami dvorane Stožice, je velik, zmagovalec tega dvoboja se bo namreč v nedeljo v Parizu boril za zlato, poraženec pa dan prej za bron.

Slovenci so z zadnjimi uspehi poskrbeli za športno evforijo v državi. Vstopnice za polfinale so postale najbolj iskan košček papirja v državi, zadnje, ki so bile na voljo, so dan pred tekmo pošle v manj kot dveh minutah. Na tribunah bo tako spet vsaj 11.250 gledalcev, resda pa bodo imeli domači tokrat tudi nekaj konkurence, saj so del vstopnic kupili tudi poljski privrženci odbojke.

Spletna licitacija

No, po spletu pa je zaokrožil tale zapis: Naprodaj je ena karta za današnjo tekmo. Karto dajem na licitacijo in upam na čim višji izkupiček, ki bo v celoti doniran za KRISA. Ko najvišje ponudbe ne bo nihče več zvišal v 30ih minutah je karta prodana! Začetna cena je 24 eur, kdo da več? Prevzem karte je v Domžalah. POJDI UŽIVATI NA TEKMO IN HKRATI POMAGAJ KRISU! Ponudbe kar tule spodaj. Prosim za delitev objave.

Karta za današnji spektakel!
Naprodaj je ena karta za današnjo tekmo. Karto dajem na licitacijo in upam na čim višji…

Objavil/a Samo Lavrič dne Četrtek, 26. september 2019

Na koncu je bila najvišja ponudba 100 evrov, kupec pa jo  bo podaril bratu, sam pa gre navijati na Kongresni trg!!! Res je šla v prave roke!

NaDlani.si; Foto: facebook