• 18.9C Novo mesto
  • 02:18
  • Pon, 23.05.2022

Veliki koncert ob 10 letnici Veselih Dolenjcev

Letos praznuje svojo 10. obletnico obstoja priljubljena narodna zabavna skupina Veseli Dolenjci zato ob svojem jubileju prirejajo svoj veliki koncert, ki bo v nedeljo 29.09.2019 v Mokronogu.

Mladi fantje iz ansambla Veseli Dolenjci stopajo po uspešni glasbeni poti že vse od leta 2009.  Ansambel sestavljajo štirje člani in sicer  Primož KosDenis Štih, Aleksander Hočevar in kot zadnji se jim je pridružil Bojan Imperl. V tej zasedbi delujejo že od leta 2013 in so v tem času nanizali številne festivalske uspehe, ustvarili pa so tudi številne znane, spevne skladbe, ki razveseljujejo vse generacije.

 

V nedeljo, 29. septembra 2019, bodo s svoje glasbo razveseljevali v Športni dvorani Mokronog, kjer pripravljajo veliki koncert ob 10. jubileju in izdaji novega albuma “Pazi se na morju”.

Na odru se jim bodo pridružili tudi: Ansambel Nemir, Ansambel Pogum, Ansambel Novi spomini, Ansambel Vikend, Ansambel Biseri, Ansambel Dolenjskih pet, Ansambel Petra Finka, Ansambel Banovšek in Ansambel Vihar. Celoten program bo povezovala vedno iskrena in brez dlake na jeziku Mama Manka, zato smeha zagotovo ne bo manjkalo.

Fantje zagotavljajo da dobre glasbe in dobre volje ne bo manjkalo zato lepo vabljeni!

Vstopnice so že v prodaji in sicer v prodajni mreži eventim, na Poštah, Petrolu in na spletni strani www.eventim.si.