• 4.11C Novo mesto
  • 08:41
  • Pon, 05.12.2022

FOTO: Tudi petek v znamenju snega

Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 1, na Goriškem in ob morju do 6 °C.

NOVO MESTO – Sinoči so se uresničile napovedi vremenoslovcev, ki so napovedali, da bo četrtek bel. Kako pa kaže danes? Dopoldne bo delno jasno, popoldne pa se bo spet pooblačilo. Zvečer in ponoči bo na vzhodu možno rahlo sneženje. Dopoldne bo ponekod še pihal severni veter, na Primorskem šibka burja, popoldne pa bo veter povsod ponehal. Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 1, na Goriškem in ob morju do 6 °C.

Nove padavine

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, predvsem v vzhodnih krajih bodo popoldne možne občasne rahle padavine. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -2, ob morju okoli 0, najvišje dnevne od 0 do 4, na Primorskem do 6 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo sprva delno jasno, popoldne se bo spet pooblačilo. Predvsem v krajih vzhodno in severno od nas bo možno občasno rahlo sneženje. Veter bo ponehal.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, manj oblačnosti bo v krajih zahodno od nas. V notranjosti Hrvaške ter v sosednjih krajih Madžarske in vzhodne Avstrije bodo popoldne rahle padavine.

Obeti

V nedeljo bo na Primorskem sončno, prehodno bo zapihala šibka burja. V notranjosti bo zmerno do pretežno oblačno, zlasti v vzhodni polovici države se bodo zjutraj in dopoldne pojavljale snežne plohe. V ponedeljek bo pretežno oblačno in večinoma suho.

Nadlani.si, Arso