• 14.25C Novo mesto
  • 20:15
  • Sre, 12.06.2024

Doživite adrenalin iz ptičje perspektive!

Ste kdaj sanjali o skoku s padalom, o modrini neba, močnem vetru v laseh in ogledom pokrajine z višav? Ali o letenju s športnim letalom, pilotiranju, lupingih v zraku in višini, kot je ne doživite vsak dan? Morda ste želeli občutiti pravi prosti pad, biti svobodni kot ptice in jahati valove vetra? Kaj pa skok z mostu v globino in praznino, ustavljanje tik nad reko in popolno predajanje padcu ter zaupanje vrvi? Za vas smo pripravili najboljši izbor adrenalinskih doživetij iz zraka! Vso ponudbo najdete v SelectBox darilnih paketih, v nadaljevanju pa se vživite v adrenalinske podvige!Si predstavljate navdušenje vaših obdarovancev ob prejemu takšnega posebnega darila?

 

Skok s padalom v modrino neba

Ste se kdaj spraševali, v čem je čar jadralnega padalstva? Ste kot otroci opazovali padala, ki so svobodno jadrala po zraku, vi pa ste jih šteli s tal in opazovali njihove barve ter gibanje? Jadralno padalstvo je izjemno doživetje, ki v človeku vzbudi prav posebne občutke.Verjemite, da še nikoli prej niste videli narave pod seboj na takšen način. Tudi vetra še niste resnično spoznali, če še niste skočili s padalom. Z inštruktorjem se poženeta v tek in lovita korak eden drugega, nato ujameta sunek vetra in že sta v zraku! Svobodno kot ptica. K sreči vse delo opravi inštruktor, saj boste vi preveč zaposleni s srkanjem vsega novega, vsega videnega in občutenega. Travniki in polja se spremenijo v majhne kocke pravilnih oblik, veter vas ščipa v obraz in vi sedite le v majhnem sedežu, ki nudi vso potrebno varnost. Za nepozabno jadralsko izkušnjo, ki jo lahko podarite sebi ali komu drugemu, bosta poskrbeli dve izbrani društvi jadralnih padalcev, ki jih najdete v darilnih paketih SelectBox:

 

Akrobatsko letenje za pogumne sanjače

Gledate v nebo, štejete letala in razmišljate, kaj počnejo piloti. Vsake toliko je na nebu opaziti tudi športna letala, ki delajo ostre zavoje in zganjajo norčije. Sprašujete se, kako bi bilo leteti z glavo navzdol, obrnjen v lupingu ali celo, kako je pilotirati športno letalo. Piloti so nasmejani in prav dobro vedo, kako vam pripraviti presenečenje in poskrbeti za adrenalin v vaših žilah. Letijo kot, da nič ni, nato pa iznenada ostro obrnejo letalo in že ste na glavi! Priporočamo vam, da se na let ne odpravite po obilnem kosilu, kajti kaj hitro bo tudi kosilo obrnjeno na glavo! Vsem pogumnim sanjačem smo pripravili dve izvrstni, vrhunski doživetji letenja s športnimi letali in celo pomoči pilotu pri pilotiranju! Polet z jeklenimi pticami najdete v darilnih paketih SelectBox pri dveh vrhunskih ponudnikih:

 

Prosti pad v vetrovniku

Aerodium Logatec postaja vedno bolj znano ime, saj so v Sloveniji edini, ki ponujajo zares pravo letalsko izkušnjo v vetrovniku. Ste si kdaj mislili, da vas dovolj močan sunek zraka lahko dvigne v višave, kjer lebdite, jezdite na vetru in se prvič v življenju počutite kot ptica? Ne, ne govorimo o prostem padu kot iz zabaviščnih parkov. Tisto niso pravi prosti padi in doživetju v Aerodiumu ne sežejo niti do gležnjev! Tukaj niste nikamor pripeti, nič vas ne omejuje medtem, ko resnično letite. To je svoboda, ki je tako sladka, da si jo boste želeli ponavljati znova in znova! Preverite enega naših najboljših partnerjev v SelectBox darilnih paketih, Aerodium Logatec in sebi ali vaši najljubši osebi željni adrenalina podarite zanimivo izkušnjo.

 

Bungee jumping ni za mevže!

Seveda, če berete te vrstice, že niste mevža! Zatorej le berite dalje, kajti bungee jumping je izkušnja, ki si jo drznejo doživeti le najpogumnejši! Inštruktorji vam bodo vse razložili, vas opremili z vso opremo in vi boste stali na mostu, pripeti z vrvjo. Gledate v globino, spodaj se lesketa čudovita reka Soča. Si upate skočiti? Se vam tresejo kolena? Bi si rajši premislili in splezali nazaj, na drugo, varno stran ograje? Ne, tako daleč niste prišli, da bi se obrnili! In saj veste, vi niste mevže! Zaprite oči, stisnite zobe in skočite! Padali boste hitreje kot kadarkoli v življenju in, ko boste že skoraj poljubili gladino reke, vas bo vrv sunkovito ustavila in potegnila nazaj navzgor. In zopet navzdol in navzgor, dokler se nihaje ne ustavite. To je resnično pravo adrenalinsko doživetje, o katerem marsikdo le sanja!

Športno društvo Top Extreme je edini izvajalec bungee jumpingov v Sloveniji. Skoke izvajajo na 55 m visokem Solkanskem mostu, od koder boste skočili prav vi! Privoščite sebi ali svojim najbližjim nepozabno izkušnjo z darilnim paketom SelectBox.

Avtor: Živa Kovačević za SelectBox Slovenija

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!