• 15.77C Novo mesto
  • 16:00
  • Sre, 12.06.2024

Iščete poceni mobilne hišice? Našli smo jih

Ugodne mobilne hiške so popolna rešitev ne le za oddih na morju ali kateri drugi lokaciji, kjer si radi polnite baterije, temveč tudi kot začasna namestitev. Gre namreč za namestitveni objekt, ki združuje dve veliki prednosti: udobje stalnih objektov in možnost mobilnosti.

Nakup mobilne hišice prinaša veliko ugodja, saj je namenjena prebivanju, lahko jo prestavljate, obenem pa zagotavlja zasebnost. V kolikor vas zanima nakup mobilne hiške, naj razkrijemo, da ponuja odlično opremljenost: ima električno in vodovodno napeljavo, lastno kopalnico, toaletni prostor, kuhinjsko nišo, klimatsko napravo, teraso, minimalne toplotne izgube in s tem nizke stroške bivanja …

Mobilna hiška je lahko pravi dom

Zamislite si prizor: zbujanje s pogledom na morje, srkanje jutranje kave, božanski vonj borovcev, pomešan z vonjem soli – ob hkratnem občutku domačnosti, ki jo vsi tako pogosto pogrešamo. Počitniške mobilne hiške so odlična izbira za družine, dopust v njej pa vam bo pustil neizbrisljiv pečat, tudi zato, ker smo Slovenci tradicionalno vezani na svoj, lasten dom, v katerega tako radi vlagamo. Zakaj si torej ne bi omislili ugodne mobilne hišice, ki jo lahko uporabljate vse leto, jo prestavljate in si v njej naberete novih moči za izzive, ki vam jih gotovo nikoli ne zmanjka?

Če razmišljate, da bi opravili nakup res poceni mobilne hišice, potem ste prišli na pravi naslov, prav tako, če ne veste, kam bi hiško postavili in kaj vse morate za to narediti. Morda bo še največja dilema pri nakupu poceni mobilne hišice izbor samega modela in vprašanje, kje hiško postaviti. Najbolj priljubljeni in primerni za to so kampi, pri čemer lahko izberete prostor tik ob morju ali kje drugje. Možnosti je veliko, za zdaj pa je med Slovenci najbolj priljubljena postavitev mobilne hiške na Hrvaškem. Kdor mobilne hišice prodaja odgovorno, bo rad svetoval tudi pri lokaciji, vam med izdelavo ugodne mobilne hiške poročal o procesu in organiziral njen prevoz. Za nakup mobilne hiške in prevoz boste potrebovali nekaj dokumentacije in spremstvo, vendar bo proizvajalec, ki mobilne hiške prodaja, in smo ga izbrali mi, poskrbel tudi za to.

Kako je z dovoljenji in postavitvijo mobilne hišice na Hrvaškem?

Če želite mobilno hiško postaviti v Sloveniji, morate upoštevati določbe Zakona o graditvi objektov, ki je lastnikom mobilnih hišk prijazen. Mobilna hiša na kolesih ali kontejner, ki ni povezan s tlemi, namreč ni objekt in zanj gradbeno dovoljenje ni potrebno. Mobilna hiša sicer ni na kolesih, ni pa niti povezana s tlemi, saj nima temeljev, ampak je le postavljena na trdno podlago. Pri postavitvi mobilne hišice je treba vseeno upoštevati prostorske načrte in predpise posamezne občine, v vsakem primeru pa boste morali hišico postaviti na zazidljivo zemljišče z urejenimi priključki. S postavitvijo mobilne hišice na Hrvaškem je podobno, tam bo še najbolje, da jo pripeljete v kamp in se tako izognete vsem kolobocijam okoli dovoljenj za postavitev. Tudi tam je ob postavitvi počitniške mobilne hišice treba upoštevati zakonodajo. Ko si omislite nakup poceni mobilne hiške, morate najprej vedeti, kam jo boste postavili: najbolje, da za postavitev mobilne hiške na Hrvaškem izbirate kampe.

Pregledali smo ponudbo

Cene mobilnih hišk se od hiške do hiške precej razlikujejo. Preverili smo njihove proizvajalce v tem delu Evrope in prišli do zaključkov, kateri od njih mobilne hiške prodaja zelo ugodno. Med tistimi, ki jih prodajajo in smo jih tudi preverili, so na primer M Mobil, REM, Promobile, Mito mobile houses, Commod house, Brugor, Adria Mobil, Hosekra, Abitat, Polymobil, ShelBox, Luxsor … Vsa ta podjetja mobilne hišice sicer prodajajo, mi pa smo našli proizvajalca hišk Kvadra mobil, ki uredi prav vse: poceni mobilne hiške po meri, v barvah in opremah po želji, ob tem pa poišče tudi prostor za postavitev hiške in uredi prevoz do tja – z vso potrebno dokumentacijo.

Ko mobilne hišice prodaja tisti, ki ve, kaj počne

Podjetje Kvadra mobil, d. o. o., je bilo ustanovljeno prav z namenom proizvodnje mobilnih hišic. Mobilne hišice prodaja vestno in odgovorno, podjetje pa odlikujejo kvaliteta in dobri odnosi s kupci na domačem kot evropske trgu. Zaposleni kupcem zagotavljajo najboljšo prilagodljivost in upoštevajo njihove želje.

Njihova poceni mobilna hišica je primerna za letovanje v kampih in tudi kot vikend hišica. Opremljena je tako, da omogoča takojšnjo uporabo, zgrajena pa je iz pločevinastih izolacijskih panelov, ki jih obložijo z dodatno izolacijo in zaključnim slojem po izbiri – na voljo so fasade, paneli ali lesene brune. Zakaj mobilne hišice prodaja prav to podjetje? Ker zagotavlja tudi njeno močno konstrukcijo in s tem visoko statičnost hišice, njeno dolgo življenjsko dobo ter večkratno menjavo lokacij brez težav. Notranjo opremo proizvaja Egger Avstrija, okrasje pa vgradijo po izbiri naročnika in tako omogočajo nešteto barvnih kombinacij.

Podjetje Kvadra mobil mobilne hišice prodaja povsem po vaših željah, ugodna mobilna hiška pa je na voljo v štirih osnovnih modelih:

Quadra Exclusive: bogato opremljena poceni mobilna hiška z nadstandardno opremo za najzahtevnejše kupce.
Quadra Classic: za zahtevne kupce, ki ljubijo občutek razkošja.
Quadra Eco: ugodna mobilna hišica, ki jo odlikujeta lesena fasada in trendovski slog.
Quadra Panel: ekonomično prilagojena za postavitev v kampu ali na zasebni parceli.

Kvadra mobil mobilne hiške prodaja na podlagi znanj in bogatih izkušenj. Veliko pozornosti dajejo individualnemu pristopu, če boste poslovali z njimi, pa imejte v mislih, da vam mobilne hišice prodaja izredno konkurenčno podjetje na trgu, ki tudi na tem področju postaja vse bolj zasičen. A nekateri so tudi tu nadpovprečni: v podjetju Kvadra mobil so posebno pozornost namenili kvalitetni izdelavi in optimizaciji prostorov ugodne mobilne hiške, poudarjajo pa, da se vedno prilagajajo željam strank, posebnostim hišic in ceni. V njihovem primeru vam mobilne hiške prodaja podjetje, katerega izdelki so plod dolgoletnega razvoja in nenehnega spremljanja trendov, s čimer jamčijo za kakovost, uporabnost in trajno zadovoljstvo tistih, ki se podajajo v nakup mobilne hiške.

Kvadra mobil mobilne hiške prodaja ugodno in profesionalno, v njihovi ponudbi je celo organizacija prevoza na dogovorjeno lokacijo. Gre za izredni prevoz, za katerega podjetje Kvadra mobil, ki mobilne hišice prodaja že več let, uredi vso birokracijo, ob tem pa naročijo vsa primerna vozila. Njihovi izredni prevozi ne ovirajo drugih udeležencev v prometu, obenem pa so gospodarni z vseh vidikov. Njihove mobilne hišice varno, hitro, zlasti pa ugodno pripeljejo, kamor si želite, tam pa vam poceni mobilne hiške tudi postavijo in nivelirajo ter priklopijo na vsa potreba omrežja.
Težko rečemo, da se vam ob vsem napisanem še vedno zdi, da nakup mobilne hišice ni za vas. Če boste zaupali podjetju Kvadra mobil, ste lahko prepričani, da vam mobilne hiške prodaja kvaliteten proizvajalec, ki si ga boste zapomnili in priporočili še svojim prijateljem ter znancem.

Če želite preveriti ponudbo in najti poceni mobilne hišice, potem oddajte povpraševanje prek spodnjega kontaktnega obrazca.