• 24C Novo mesto
  • 11:12
  • Sob, 15.06.2024

Izkoristite last minute NAJEM JADRNICE – teden dni že od 1250€

Jadraj, živi in uživaj!

Ste si vedno želeli občutiti piš vetra in zapluti med jadranskimi otoki? Zdaj imate priložnost! Najem jadrnic je na voljo po “last minute” cenah.
Če je jadranje vaša strast ali nekaj, kar ste si vedno želeli preizkusiti, vam uresničitev vaših sanj ponuja najem jadrnice. Tudi če nimate jadralnega znanja, ne poznate imen posameznih jader, niste še nikoli preverjali morskih tokov na zemljevidu in vsekakor ne veste, kakšno hitrost predstavlja vozel ter kakšno razdaljo morska milja. Jadrnica z vso potrebno opremo ter izkušen voznik zagotavljata, da bo vožnja po vašem okusu.
Kaj še čakate? Pokličite prijatelje, s katerimi si želite avanturo med modrimi valovi, ali pa si privoščite romantično pot v dvoje. Izberite želeno pot jadranja in naj se pustolovščina prične!

Najem jadrnice last minute že od 1.250€!

Ne veste, na koga se obrniti za poceni najem jadrnic?? Tu je rešitev: podjetje Modis d.o.o., ki nudi hiter najem jadrnice preko spletne strani sailing-croatia.org. In koliko boste odšteli? Od neverjetnih 1.250 evrov dalje. Vas že zanima, kaj imajo v ponudbi?

V “last second” ponudbi je trenutno najbolj ugodna jadrnica Hanse 400. Neverjetnih 1.250 evrov,kolikor boste odšteli za tedenski najem, vam daje več kot 12 metrov dolžine in šest ležišč v treh kabinah, dodatni dve ležišči pa sta še v salonu. Da je udobje večje, je poskrbljeno z dvema prostoroma za toaleto. Notranjost je svetla, dizajn pa prečiščen in praktičen. Odlikujejo jo hitra odzivnost in dober pregled nad celotnim plovilom.

Najem klasične nemške jadrnice Hanse 388, ki vam je na voljo za 1.500 evrov, odlikujejo odlične lastnosti rezanja valov, notranjost pa se pohvali z ambientom, ki ga razsvetljuje obilo naravne svetlobe, saj so na vsaki strani plovila po tri okna. Tudi kokpit je udoben in primerno širok, kar zagotavlja udobje med potjo in med privezom. Dolžina jadrnice je 11.4 metra, koncept kabin pa je izjemno praktičen – na voljo so tri kabine in čudovit dnevni salon ter kuhinja. Jadrnica je registrirana za deset oseb, torej nudi prostor tudi za večjo veselo druščino.

Kaj pa, če so vam bolj pri srcu jadrnice, ki omogočajo več ležernosti? Potem je za bas prava New Oceanis 46.1, ki je elegantna, a hkrati praktična in učinkovita. Kokpit nudi optimalno uporabo, manevriranje je enostavno, paluba se ponaša z izjemno razporeditvijo. Tudi podpalubje je neverjetno: osrednji salon in kuhinja

sta razsvetljena z naravno svetlobo do zadnjega kotička, linije dizajna pa dovršeno elegantne. Štiri spalnice in velik salon z dodatnimi ležišči ter štirje toaletni prostori nudijo dovolj zasebnosti.

In kam vse se lahko podate z njimi? Prav na kraje, po katerih ste vedno hrepeneli in si jih želite ogledati tudi z morske strani. Istro, Kvarner, Severno, Srednjo in Južno Dalmacijo lahko obiščete skoraj vse dni v letu. Vas mika? Potem pa kar “korajžno” – ničesar nimate za izgubiti, pridobite pa lahko neverjetno izkušnjo, ki vas bo za vedno obogatila.

Jadra lahko vsak, četudi nima izkušenj.

Najem preko sailing-croatia.org je primeren tako za družine in starejše, ki si želijo povsem mirno plovbo v času glavne turistične sezone, kot tudi za ekipe, ki jim je pri srcu druženje ob nekoliko bolj zahtevnem jadranju. Glavna jadralska sezona, ko lahko doživite s pišem napeta jadra in premec reže skozi valove ter vas prijetno osveži s kakšno slano kapljo, je seveda spomladi in jeseni. In četudi to pomeni, da je zanimanja prav sedaj največ, se vedno najde prosta jadrnica – sedaj tudi po neverjetnih “last minute” cenah. To pa se sliši še bolj zanimivo, kajne?

Bi radi jadrali, pa sami nimate izpita za vodnika plovila ter ne poznate osnov jadranja? Sami ne poznate nikogar, ki je izkušen skiper in lahko prevzame odgovornost? Modis d.o.o. ima na voljo osebje z dolgoletnimi izkušnjami, torej vam lahko skiperja ponudi skupaj z najemom jadrnice. Ena skrb manj za vas, kajne? Prav zato je najem jadrnice pri njih še boljši: vaša naloga je, da se imate lepo in se naužijete morja in sonca, da boste varno prispeli v pristan, pa poskrbijo drugi. Tako je jadranje udoben dopust s petimi zvezdicami.

Kam? To je vaša odločitev.

Jadrnice podjetja Modis d.o.o. jadrnice so pri roki, saj izplujejo iz Pulja, kjer boste kot bi mignil. In nato vas čaka sedem nepozabnih dni, med katerimi vas čaka pogled na Opatijo, Cres, Mali Lošinj, Rab, Ilovik, Brijone … Bi radi, da seže načrt poti še nekoliko južneje, da boste lahko jeseni ulovili več toplih sončnih žarkov? S popolnim načrtom poti vas bo skiper vsak dan pripeljal natanko tja, kamor želite, pa tudi nočni privez bo že pripravljen za vas. Za organizacijo bo dobro poskrbljeno, zato boste v vsakem trenutku vedeli, v katerem čudovitem obmorskem mestecu si boste lahko privoščili večerjo in prijeten sprehod. Kornati, Paklenica, Murter, Silba, Makarska, Brač, Šolta, Lastovo, Šolta, Mljet in druge destinacije, ki se jih med potovanjem z avtomobilom pogosto ne da niti obiskati, že čakajo na vas. Ste pripravljeni, da jih doživite in občutite? Da odkrijete njihove najbolj skrivne kotičke, ki jemljejo dih? Samo klik na sailing-croatia.org in že boste med valovi.

Vaša dogodivščina le klik stran

Ste od nekdaj vzdihovali ob pogledu na bela jadra na obzorju? Obožujete morje in sonce? Privoščite si nekaj zase, za svojo dušo, v družbi vam najdražjih in najbližjih. Najem jadrnice je le nekaj klikov stran, saj lahko pošljete povpraševanje kar preko spleta, prav tako pa si lahko ta, ogledate ponudbo in si zagotovite nizke cene, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

 

Razmišljate o jadranju? Na voljo več 10 jadrnic vseh velikosti. Preverite neobvezujočo LAST MINUTE ponudbo jadrnic in prostih terminov po Jadranu. Prvim prijavljenim podarimo dodaten popust na rezervacijo. Vpišite svoje podatke TUKAJ:

 

S prijavo se strinjam s splošnimi pogoji.