• -3.9C Novo mesto
  • 06:41
  • Čet, 09.02.2023

Poglejte, kako odpreti podjetje brez ustanovitvenega kapitala 7500 evrov

Imate poslovno idejo, pa ne veste, kako bi začeli z njenim uresničevanjem? Bi želeli svoj hobi na najcenejši in najhitrejši možni način spremeniti v dobičkonosen posel? Potem ste na pravem naslovu.

Našli smo agencijo, ki vam za garantirano najnižjo ceno v Sloveniji ustanovi lastno podjetje (d.o.o.), s tem pa odpre številne priložnosti v poslovnem svetu. Najboljše pa je, da za njegovo ustanovitev NE POTREBUJETE 7500 EVROV!

Podjetje bodo odprli direktno na vaše ime, vam zagotovili ustanovitveni kapital ter poskrbeli za vso preostalo papirologijo, vi pa se boste posvetili le delu, ki ga zares radi opravljate. Če se vam torej mudi s služenjem denarja, ne čakajte!

Izpolnite spodnji obrazec in prejmite:

  • Ustanovitev podjetja za najnižjo ceno v Sloveniji – brez ustanovitvenega kapitala 7500 evrov.
  • Bon za 20 evrov za tisk vizitk.

Povsem novo podjetje brez sumljive preteklosti

V kolikor imate še pomisleke, naj povemo, da bo d.o.o. odprt neposredno na vas, torej boste že od samega začetka lastnik in direktor podjetja le vi. To pomeni, da ne boste kupili že ustanovljenega podjetja, kakor je praksa mnogih agencij, ki se s tem ukvarjajo, ampak bodo posebej na vaše ime odprli novo, brezmadežno podjetje brez dolgov, kreditov in brez sumljive preteklosti. Tako z vašim podjetjem ne bo upravljal nihče drug, vi pa ste lahko stoodstotno prepričani, da boste zadovoljni.

Saj menda veste, da je nakup podjetja lahko precej tvegan? Zato raje zgrabite zanesljivo priložnost, ki se vam ponuja na tem mestu. Česa podobnega namreč ne boste našli nikjer drugje v Sloveniji, zato pohitite in si zagotovite odprtje d.o.o. brez ustanovitvenega kapitala.

Ne odgovarjate s svojim premoženjem

Če odpirate podjetje prvič in povsem na novo, torej ni več vprašanj, kaj storiti.

Ker pa v zadnjem času na trgu kar mrgoli samostojnih podjetnikov, ki se morda izgubljajo v konkurenci in se le stežka prebijajo iz dneva v dan, naj dodamo še eno veliko prednost ustanovitve d.o.o.: družbeniki ne odgovarjajo s svojim premoženjem za obveznosti družbe. V preprostejšem jeziku to pomeni, da samostojni podjetnik za vse dolgove, neplačane obveznosti in ostale terjatve odgovarja z vsem svojim premoženjem (premično in nepremično), družbeniki d.o.o. pa ne. Poleg tega lahko v primeru d.o.o. plačo štejemo kot strošek, obdavčitev je nižja, zaradi večjega ugleda pa boste lažje sodelovali tudi na različnih razpisih. Ustanovitev d.o.o. omogoča tudi možnost sklepanja pravnih poslov med družbo in njenimi družbeniki, skratka, gre za številne prednosti, do katerih lahko pridete zgolj z enim klikom!

Zagotovo vas že močno zanima, kako do ustanovitve svojega d.o.o. v najkrajšem možnem času in brez ustanovitvenega kapitala, zato ne čakajte, ampak TAKOJ izpolnite spodnji obrazec.

Pošljite povpraševanje in prejeli boste:

  • Ustanovitev podjetja za najnižjo ceno v Sloveniji – BREZ USTANOVITVENEGA KAPITALA 7500 evrov.
  • Bon za 20 evrov za tisk vizitk.